Poliția de Frontieră: Cetățean străin, prins cu permis de conducere falsificat

  • 29 Decembrie 2023 16:59
Poliția de Frontieră: Cetățean străin, prins cu permis de conducere falsificat

Polițiștii de frontieră au identificat în flux un pieton, cetățean ucrainean, care deținea un permis de conducere cu semne rezonabile de falsificare, relatează serviciul de presă al instituției.

Cetățeanul străin s-a prezentat ieri, 28 decembrie 2023, în punctul de trecere a frontierei Tudora, pentru a intra în R. Moldova, menționează sursa citată.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus controlului suplimentar persoana și bunurile deținute, ca urmare în portmoneu a fost depistat permisul de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile de competență din Ucraina. Actul s-a dovedit a fi falsificat. Din declarații, posesorul actului de 35 de ani și-ar fi perfectat permisul, fiind ajutat de niște persoane.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Est documentează cazul sub toate aspectele legale în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun. Documentul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău