Poliția de Frontieră: A fost prins de către polițiștii de frontieră cu o armă pneumatică deținută ilegal

  • 12 Februarie 2023 18:00
Poliția de Frontieră: A fost prins de către polițiștii de frontieră cu o armă pneumatică deținută ilegal

Un bărbat de 40 de ani a fost prins de către polițiștii de frontieră cu o armă pneumatică deținută ilegal. Totodată, suspectul nu deținea revizia tehnică și polița de asigurare auto pentru automobilul pe care îl conducea, transmite Poliția de Frontieră.

Potruvit informațiilor, în timpul verificării mașinii, înmatriculate în Polonia, polițiștii de frontieră au constatat că a fost plasată sub regim vamal de admitere temporară în R. Moldova, iar acest termen legal a fost depășit. Totodată, din startul cercetărilor șoferul a declarat că nu deține revizia tehnică și polița de asigurare auto, valabile.

Reieșind din profilul de risc existent, la extinderea verificării asupra automobilului a fost depistată o armă pneumatică, posesorul nu a putut prezenta acte privind legalitatea deținerii. Arma pneumatică a fost ridicată, urmând a fi supusă expertizei balistice.

În continuare, conform competențelor, despre cazul dat au fost informați reprezentanții IGP și Vama. La fel, mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul Sectorului, până la încheierea cercetărilor și luarea unei decizii legale

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău