Poliția capitalei a lansat o campanie de informarea referitoare la furturile de biciclete

  • 21 Martie 2022 15:36
Poliția capitalei a lansat o campanie de informarea referitoare la furturile de biciclete

Primăria Chișinău și Direcția de Poliție a capitalei au lansat astăzi o campanie de informare și sensibilizare a cetățenilor „Stop furturilor de biciclete!”, transmite MOLDPRES.

Șeful-adjunct al Poliției capitalei, Alexei Grosu, a anunțat azi în cadrul unei briefing de presă, organizat în Parcul Valea Trandafirilor că, de la începutul anului și până în prezent, în capitală s-au furat 62 de biciclete. “Este o triplare a numărului de furturi. Anul trecut, în primele trei luni au fost sustrase 20 de biciclete”, a precizat Grosu, potrivit sursei citate.

În același timp, Alexandru Costandoglu, lider al comunității “Chișinău – un oraș protejat”, a menționat că va acorda suport informațional Direcției de Poliție în găsirea rapidă a furturilor de biciclete. „Comunitatea "Chișinău un oraș protejat" va pune la dispoziția bicicliștilor toate zonele în care există camere de luat vederi, astfel aceștia vor putea să își staționeze bicicletele aici știind că, în acest mod, mijlocul de transport va fi protejat”, a spus Costandoglu.

Potrivit șefului–adjunct al Poliției capitalei, campania de informare va dura o lună, iar la finele ei participanții vor organiza încă o conferință de presă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău