Poliția atenționează: În prezent se consemnează lapoviță și ceață în mai multe localități. Oamenii legii recomandă prudență în trafic

  • 03 Decembrie 2022 16:20
Poliția atenționează: În prezent se consemnează lapoviță și ceață în mai multe localități. Oamenii legii recomandă prudență în trafic

Traseele de pe teritoriu raioanelor Bălți, Sîngerei, Călărași și Strășeni sunt alunecoase și cad precipitații sub formă de lapoviță, iar pe teritoriul raionului Ștefan Vodă persistă ceață, arată un comunicat al Poliției.

Oamenii legii recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și trafic.

Întrucât ceața și depunerile de polei influențează circulația rutieră, recomandăm șoferilor să fie atenți pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieșirile din tronsoanele împădurite și sate.

În condițiile unui trafic aglomerat, lapovița și ceața pot determina apariția unor blocaje rutiere temporare. Păstrați-vă calmul, fiți înțelegători și nu blocați intersecțiile.

Pietonilor le este recomandat să-și sporească atenția, să evite pe cât posibil deplasarea pe părțile carosabile, mai ales după lăsarea întunericului și în condiții de vizibilitate redusă; să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor.

Polițiștii sunt în trafic, pentru siguranța dumneavoastră.

În situații de urgență, apelați Serviciul de Urgență 112.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:6,17 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău