Poliția: Arestat sub acuzația de organizare a vânzării și consumului de droguri / VIDEO

  • 30 Noiembrie 2023 15:54
Poliția: Arestat sub acuzația de organizare a vânzării și consumului de droguri / VIDEO

Un bărbat de 41 de ani din capitală a fost plasat în arest, fiind acuzat de organizarea vânzării și consumului de droguri, relatează Poliția R. Moldova pe pagina de Facebook. Acesta a fost documentat timp de 2 luni, perioadă în care polițiștii au acumulat probe concludente în privința acestuia.

În urma perchezițiilor efectuate în apartamentul său, oamenii legii au depistat și ridicat o substanță de tip PVP denumită și „sare”, masă vegetală mărunțită cu miros specific și aparate confecționate artizanal destinate consumului de droguri.

Toate obiectele și substanțele depistate au fost transmise pentru expertiză la Centrul Tehnico - Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 ani până la 15 ani.

Cazul a fost documentat de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”.

Polițiștii capitalei continuă măsurile speciale de investigație și urmărire penală pentru identificarea altor complici în comercializarea drogurilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău