Poliția a efectuat razii nocturne. Zeci de șoferi au fost sancționați

  • 01 August 2020 13:05
Poliția a efectuat razii nocturne. Zeci de șoferi au fost sancționați

75 de șoferi au fost sancționați noaptea trecută, după mai multe razii, efectuate de  ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

Polițiștii au încercat astfel să depisteze conducătorii auto care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și s-au eschivat de la răspunderea contravențională.

Astfel, au fost instituite filtre rutiere în cadrul cărora au fost verificate circa 300 de  autovehicule, iar pentru încălcările constatate, polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale și peste 200 de puncte de penalizare.

35 de șoferi au depășit limita de viteză admisă, 6 conducători auto exploatau vehiculele cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție, 5 au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor, 2 cetățeni se aflau la volanul mașinii fără a deține permis de conducere, iar 3 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Alți 75 de conducători auto au fost depistați de inspectorii de patrulare cu abateri de la regulamentul circulației rutiere, înregistrate de camerele video.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău