Polemici: Credit ipotecar sau chirie?

  • 10 Decembrie 2014 08:30
Polemici: Credit ipotecar sau chirie?

Bună seara! Sunt Victoria Ungureanu și în ediția de astăzi, împreună cu invitații mei, vom răspunde la întrebarea: ce este mai avantajos - apartament în credit ipotecar sau chirie?

Fluxul persoanelor care migrează de la sat la oraș a fost mereu unul mai mare decît viceversa. Decizia este luată în mare parte de tinerii care își fac studiile în Capitală și își găsesc tot mai greu un loc de muncă. Mai târziu, întemeiază o familie și se intensifică dorința de a avea propria locuință, dar aici apar mai multe întrebări: cat de accesibile sunt astăzi locuințele în raport cu salariile din Moldova? Care sunt avantajele dar și dezavantajele creditelor ipotecare? Sunt legale sau ilegale chiriile și înțelegerile verbale dintre chiriaș și gazdă? Ce tendințe/schimbări s-au produs în ultimii ani pe piața imobiliară din Moldova? Ce trebuie să aleagă cetățeanul și ce este accesibil?

La aceste întrebări și altele, vom răspunde pe parcursul emisiunii împreună cu doi doctori în economie,. Domnul Sveatoslav Mihalache și Domnul Nicolae Verejan.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău