PLR nu participă la alegerile parlamentare și susține blocul ACUM

  • 17 Decembrie 2018 17:44
PLR nu participă la alegerile parlamentare și susține blocul ACUM

Partidul Liberal Reformator anunță că nu participă la alegerile parlamente din 24 februarie. La ședința Biroului Politic Național al partidului, duminică, 16 decembrie, a fost luată decizia ca PLR să susțină în alegeri, necondiționat, blocul electoral ACUM și face apel către toți membrii și simpatizanții formațiunii să facă la fel, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al formațiunii, se spune că la ședință s-a constatat faptul că eforturile PLR-ului de a constitui ori de a se încadra într-o construcție electorală unionistă nu s-au încununat cu succes. Totodată, este menționat faptul că măsurile luate acum, în perioada electorală, de forțele oligarhice au scopul pătrunderii în legislativ a unor forțe din afara spațiului politic controlat de binomul oligarhic. Pentru a combate aceste planuri este nevoie de o polarizare cât mai pronunțată a forțelor care se declară anti-oligarhice și că gravitatea situației date impune maximă responsabilitate, maturitate politică și decizii extraordinare.


În comunicat se mai spune că la ședința Biroului Politic Național s-a decis convocarea Congresului PLR pentru data de 20 ianuarie 2019.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău