Ploile puternice de ieri au afectat drumuri și au inundat gospodării din mai multe raioane ale țării

  • 31 Mai 2019 09:15
Ploile puternice de ieri au afectat drumuri și au inundat gospodării din mai multe raioane ale țării

Mai multe gospodării și drumuri au fost afectate de precipitațiile abundente de ieri. Și în Capitală a fost nevoie de intervenția pompierilor, pentru că mai multe străzi au fost inundate, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Mai multe gospodării  și drumuri au fost afectate  de precipitațiile abundente de ieri. Și în Capitală a fost nevoie de intervenția pompierilor, pentru că mai multe străzi au fost inundate.

La Chișinău pompierii au lucrat pentru pomparea apei în subsolurile mai multor blocuri de locuit de pe strada Drumul Viilor, dar și strada Sfântul Nicolae din orășelul Codru.

Ploaia a afectat circa 15 km de drum local din orașul Ialoveni și a inundat 15 subsoluri și alte cinci beciuri din același oraș.

La Șoldănești a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru pomparea apei din trei gospodării, iar în localitatea Roșu din raionul Cahul, salvatorii au intervenit pentru evacuarea apei din două subsoluri.

Intervenția angajaților IGSU a fost necesară și în raioanele Sângerei, Căușeni și Ungheni, unde apa a pătruns în mai multe beciuri și subsoluri.

Comisiile pentru situații excepționale estimează prejudiciilor înregistrate.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău