PLDM reacționează la decizia lui Juravschi: TRĂDARE și CORUPȚIE politică

  • 21 Iulie 2015 16:39
PLDM reacționează la decizia lui Juravschi: TRĂDARE și CORUPȚIE politică

Partidul Liberal Democrat din Moldova califică decizia deputatului Nicolae Juravschi de a părăsi formațiunea drept un gest de trădare și corupție politică.

”Înțelegem că momentul acestei acțiuni rușinoase nu este unul întâmplător și este orientat spre distorsionarea totală a votului alegătorilor și blocarea negocierilor de formare a unei coaliții majoritare de guvernare. Sponsorii acestei acțiuni nu înțeleg că, prin traseism și corupere, nu poate fi construit un viitor european. Este evident și beneficiarul adevărat al acestei acțiuni”, se arată într-un comunicat al PLDM, care îi cere lui Juravschi să depună mandatul de deputat.

Totodată, ”indiferent de presiuni și jocuri murdare” formațiunea se pronunță în continuare pentru crearea unei coaliții pro-europene, se mai menționează în comunicatul citat.

Amintim că deputatul PLDM, Nicolae Juravschi a anunțat astăzi într-o declarație publică despre faptul că părăsește fracțiunea liberal-democrată și că va activa în calitate de deputat neafiliat. El denunță faptul cum a fost înlăturat Iurie Leancă din partid și menționează că în parlament va colabora cu acesta și cu Eugen Carpov.

Nicolae Juravschi, campion olimpic și președinte al Comitetului Național Olimpic, a explicat că lansarea sa în politică a fost determinată în mare parte de dorința de a contribui la dezvoltarea sportului. ”Am făcut multe eforturi pentru a convinge politicienii de importanța acestui domeniu, dar nu am obținut susținere pentru a realiza schimbări considerabile”, se arată în declarația lui Nicolae Juravschi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău