PLDM a depus o contestație la CEC împotriva PDM

  • 01 Iunie 2021 10:20
PLDM a depus o contestație la CEC împotriva PDM

Partidul Liberal Democrat a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală, prin care solicită ca Partidul Democrat să fie obligat să înlăture imediat materialele electorale care conțin imagini cu primarul satului Măgdăcești, din Criuleni, Liuba Cojocaru. Potrivit PLDM, este ilegală utilizarea materialelor promoționale care conțin imagini explicite a unei persoane fără acordul acesteia, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, PLDM menționează că Liuba Cojocaru este membră a PLDM și dispune de protecția partidului și a organelor sale de conducere în fața atacurilor și presiunilor politice de orice fel, iar realizările la care se face referință în pliantul PDM nu au nimic în comun cu acesta, fiind rezultatul exclusiv al administrației publice locale.

Solicitat pentru o reacție, purtătorul de cuvânt al PDM, Stela Nistor, a remarcat că PDM a luat act de contestația depusă de un partid care nu participă în alegerile parlamentare anticipate și se va pronunța în cadrul examinării acesteia la CEC.

Liberal-democrații au anunțat mai devreme că nu participă la alegerile parlamentare anticipate din 11iunie, dar susțin Partidul Acțiune și Solidaritate.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău