Platforma DA cere interdicția transportării cu feribotul de la Molovata a vehiculelor de mare tonaj

  • 17 Aprilie 2021 13:51

Deputata Platformei DA, Stela Macari, a făcut un demers către Biroul politici de reintegrare și APP privind interdicția transportării cu feribotul de la Molovata a vehiculelor de mare tonaj, se precizează intr-o postare pe Facebook a Platformei DA.

Stela Macari a abordat nu o singură dată problemele cu care se confruntă peste 11 mii de oameni, locuitori ai satelor de pe platoul Cocieri, singurul acces spre care rămâne a fi feribotul de pe Nistru. Iar acum, că a apărut încă o problemă.

 

Platforma DA cere interdicția transportării cu feribotul de la Molovata a vehiculelor de mare tonaj

„Pe lângă defecțiunile tehnice, orice intemperie este o mare provocare pentru circulația oamenilor în această direcție. Se pare că năpăsta s-a abătut din nou asupra lor, doar că de această dată vine din partea autorităților statului. De ceva timp este restricționată transportarea cu feribotul a vehiculelor de mare tonaj. Adică acei câțiva agenți economici care își desfășurau activitatea în aceste localități pot să pună lacăt la uși: pe de o parte așa-numitele posturi transnistrene de control le impun restricții nejustificate pentru a traversa podul de la Dubăsari; pe de altă parte au fost lipsiți de singura cale de acces peste Nistru cu ajutorul Bacului de la Molovata.”, a declarat deputata.

În acest context primaria de Cocieri i-a redirecționat deputatei răspunsul oferit pe acest subiect de la Primăria Molovata Nouă, în care se specifică faptul că se va face tot ce este posibil pentru a remedia problema.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău