Petrocub, Milsami și Speranța au fost eliminate din Liga Europei

  • 19 Iulie 2019 13:56
Petrocub, Milsami și Speranța au fost eliminate din Liga Europei

Petrocub Hîncești a ratat calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa. După cu 0-1 cu AEK Larnaca în prima manșă, elevii lui Lilian Popescu au pierdut cu același scor și meciul retur, disputat la Chișinău, transmite IPN.

AEK, fără niciun cipriot în teren, a înscris golul victoriei la ultima fază a meciului, după autogolul lui Maxim Potîrniche. Cele mai mari șanse de gol ale gazdelor au fost ratate de golgheterul ediției trecute a Diviziei Naționale, Vladimir Ambros, care anul trecut a marcat cele două goluri cu Osijek.

„Am întâlnit un adversar destul de organizat, destoinic, tehnic. Ne-a fost dificil din toate punctele de vedere. Am mizat pe un gol. Strategia a fost să nu scăpăm și să marcăm. Dacă ne-am ținut până în minutul 90, asta ne-a reușit, însă n-am marcat”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

Milsami a cedat la Orhei cu 1-2 în fața vicecampioanei României, FCSB. Singurul gol a celor de la Milsami a fost marcat de Vadim Bolohan. O altă echipă din Moldova, Speranța Nisporeni, a fost spulberată în deplasare de Neftchi Baku, cu 0-6.

Sheriff Tiraspol este singura echipă, ce a rămas să reprezinte Republica Moldova în cupele europene, dar au trecut din Liga Campionilor în cea a Europei. În turul doi preliminar al competiției, „viespile” vor întâlni campioana Albaniei, Partizani Tirana.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:98 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău