Petro Poroșenko a anunțat transferul de trupe ucrainene la frontiera cu Rusia

  • 03 Decembrie 2018 11:54
Petro Poroșenko a anunțat transferul de trupe ucrainene la frontiera cu Rusia

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a anunțat că, pe parcursul celor 30 de zile în care este instituită Legea marțială, în Ucraina va avea loc transferarea trupelor ucrainene în apropierea frontierei cu Rusia.

„Va avea loc o redislocare a unor subunități ale trupelor ucrainene pentru consolidarea apărării frontierei de stat», a declarat Poroșenko, citat de Agenția de presă UNIAN. Potrivit afrmațiilor sale, în Ucraina se vor desfășura exerciții militare, iar, în unele regiuni, acolo unde a fost instituită Legea marțială, vor avea loc exerciții militare pentru cadrele militare trecute în prima rezervă.

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko anunța anterior acestor declarații că nu are motive să prelungească durata Legii marțiale în Uucraina. Pe data de 27 noiembrie, președintele Ucrainei, Petro Poroșenko susținea că "Ucraina se confruntă cu amenințarea unui război total cu Federația Rusă". Apoi, liderul de la Kiev a mai afirmat că Rusia concentrează trupele sale la frontiera cu Ucraina.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău