PETIȚIE ONLINE | Se cere pedepsirea unui tânăr care a publicat un film în care omoară o pisică

  • 27 Octombrie 2016 15:49
PETIȚIE ONLINE | Se cere pedepsirea unui tânăr care a publicat un film în care omoară o pisică

Scene greu de imaginat au fost surprinse în Șoldănești. O pisică a fost omorâtă cu brutalitate de un adolescent, iar prietenii lui au filmat momentul de groază în care acesta ucide fără milă animalul. Despre aceasta a comunicat o cititoare a site-ului stirilocale.md.

Mai mult, răufăcătorul și amicii lui au postat imaginile pe rețelele de socializare.

„E un caz șocant. Un adolescent din Șoldănești a ucis în chinuri un micuț animal și a filmat la telefon”, a scris tânăra pe pagina de facebook a stirilocale.md.

Contactat de stirilocale.md, ofițerul de presă al IP Șoldănești, Dina Fomin, a declarat că oamenii legii au fost sesizați privind acest caz.

„Doi dintre minorii care apar în imaginile video au fost identificați. Au 17 ani. Ceilalți urmează să fie identificați și vor fi audiați în cadrul unei comisii speciale. După audieri urmează să revenim cu mai multe detalii”, a menționat Dina Fomin.

O petiție online a fost semnată deja de peste 5000 de persoane. Cei care nu sunt indiferenți față de soarta animalelor și își doresc ca societatea să aibă o atitudine respectuoasă față de acestea, precum și cei care optează pentru pedepsirea tânărului, sunt îndemnați să semneze aici.

Avertizăm, în continuare apar imagini cu caracter violent.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău