Peste zece mii de contracte directe, semnate cu Apă-Canal Chișinău

  • 23 Noiembrie 2021 12:07
Peste zece mii de contracte directe, semnate cu Apă-Canal Chișinău

Proprietarii de apartamente din blocurile locative din municipiul Chișinău sunt îndemnați să semneze contracte directe de furnizare și prestare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare cu SA „Apă-Canal Chișinău”. Furnizorul precizează că acest proces continuă. De la începutul anului, circa 10 200 de consumatori au încheiat contracte directe în baza cererilor, transmite IPN.

Pentru a deveni consumator direct, persoanele trebuie să pregătească un set de acte, care să conțină cererea formular, la care se anexează copia actului de identitate, dar și copia actului ce atestă dreptul de proprietate asupra imobilului. De asemenea, este necesară și declarația de coproprietar, după caz, copia ultimului bon de plată, pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare, achitat, dar și copia buletinului metrologic de stat al contorului (opțional).

Setul de acte este prezentat la sediul operatorului din strada Albișoara, 38, de luni până joi, între 08.00 și 17.00 sau în zilele de vineri, între  08.00 și 15.45.

În contextul prevenirii și combaterii virusului COVID-19, ACC le recomandă administratorilor blocurilor locative să acumuleze cererile tuturor locatarilor din blocurile gestionate, cu ulterioara prezentare a acestora la sediul operatorului. Or, acest fapt va asigura și o eficiență productivă, dar și accelerare procesului de încheiere a contractelor individuale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău