Persoanele creative sunt invitate să participe la concursul pentru amenajarea pavilionului R.Moldova la „Expo 2020 Dubai”

  • 07 Noiembrie 2019 11:30
Persoanele creative sunt invitate să participe la concursul pentru amenajarea pavilionului R.Moldova la „Expo 2020 Dubai”

Ministerul Economiei și Infrastructurii a anunțat concurs pentru amenajarea și decorarea pavilionului Republicii Moldova la Expoziția Mondială „Expo 2020 Dubai”. Termenul limită de prezentare a ofertelor este 18 noiembrie 2019, informează MOLDPRES.

Autoritățile susțin că intenționează să selecteze cele mai originale și autentice idei de prezentare a Republicii Moldova, prin crearea unui Pavilion spectaculos, creativ și personalizat integral cu elemente reprezentative pentru Moldova. La concurs sunt invitate să participe toate persoanele creative, fie individual, fie reunite în grupuri creative.

Participanții vor propune soluții și idei de amenajare și decorare a spațiului expozițional, inclusiv: detalierea zonelor și conținutul expozițional fizic (exponate, instalații, lucrări, produse fizice expuse), conceptul filmelor, spoturilor, proiecțiilor, designul grafic al panourilor informaționale conform conceptului de participare.

Expoziția Mondială „Expo 2020 Dubai” va începe în toamna anului viitor în Emiratele Arabe Unite.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău