Pe strada 31 august traficul rutier este sistat

  • 29 Octombrie 2019 15:27
Pe strada 31 august traficul rutier este sistat

Actualizare: Către ora 11.00, la intersecția străzii Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni cu 31 august 1989, a fost instalată interdicția pentru accesul unităților de transport. La scurt timp au fost lansate lucrările de reabilitare a rețelelor inginerești planificate pentru această perioadă.

La scurt timp au fost lansate lucrările de reabilitare a rețelelor inginerești planificate pentru această perioadă.

Deși municipalitatea a anunțat că, în perioada 28 octombrie–17 noiembrie, va fi sistată circulația rutieră pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin, transportul, inclusiv cel public, continuă să circule pe acest segment.

Solicitat de IPN, șeful Direcției transport public și căi de comunicație, Adrian Boldurescu, a spus că există posibilitatea ca lucrările de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, planificate pentru această perioadă, să fie efectuate fără a perturba circulația.

Adrian Boldurescu a precizat că urmează o ședință la care se vor discuta aceste aspecte și se va anunța ulterior dacă va fi sau nu sistată circulația transportului public pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău