PDM a câștigat alegerile în 19 circumscripții uninominale, după examinarea a 99,41% din procesele verbale

  • 25 Februarie 2019 10:15
PDM a câștigat alegerile în 19 circumscripții uninominale, după examinarea a 99,41% din procesele verbale

După procesarea a 99,41% din procesele-verbale, tabloul online prezentat pe pagina CEC arată că Partidul Democrat a câștigat alegerile în 19 circumscripții uninominale, inclusiv liderul PD – la Nisporeni, președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov – la Cimișlia.

Partidul Socialiștilor a obținut victorie în 16 circumscripții, inclusiv președinta formațiunii, Zinaida Greanîi – la Briceni. Blocul electoral ACUM DA și PAS a ieșit victorios în 11 circumscripții uninominale, inclusiv copreședinta blocului, Maia Sandu – în circumscripția 50, la Vest din Republica Moldova și copreședintele Blocului, Andrei Năstase – în circumscripția 33 din Chișinău.

Partidul Politic Șor a învins în două circumscripții – Ilan Șor la Orhei și Marina Tauber – la Ivancea. De asemenea, au câștigat în circumscripții doi candidați independenți - Viorel Melnic, și Alexandr Oleinic, în circumscripțiile din stânga Nistrului. Deocamdată, nu este clară situația în circumscripția din SUA și Canada, unde încă se numără voturile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău