Pavel Filip: Mulți deputați din PD „au primit oferte de mii de euro” pentru a părăsi partidul. Ultima ofertă a fost de un milion de dolari

  • 17 Iulie 2020 08:39
Pavel Filip: Mulți deputați din PD „au primit oferte de mii de euro” pentru a părăsi partidul. Ultima ofertă a fost de un milion de dolari

Liderul PDM Pavel Filip susține că mai mulți deputați democrați „au primit oferte de mii de euro” pentru a părăsi fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat și a adera la Pro Moldova sau Partidul Politic Șor. Democratul afirmă că „sumele sunt în creștere”, iar ultima ofertă a fost de un milion de dolari.

Declarațiile au fost făcute de către liderul democraților, Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, scrie Ziarul de Gardă.

Potrivit lui Filip, acum două luni, uneia dintre deputatele PDM i s-au propus 250 de mii de euro pentru a trece la Pr Moldova și 300 de mii de euro pentru a adera la Partidul Șor. Tot liderul PDM susține că parlamentarii democrați au depus depoziții la organele de drept pe marginea acestui subiect.

Sumele au fost în creștere. Deci eu cred că o lună jumătate în urmă, poate chiar două luni, una dintre colegele noastre mi-a spus că a fost cineva la ea și a făcut oferta 250 000 de euro – dacă trece în grupul Candu și 300 de mii dacă ești de acord să treci în Partidul Șor. Asta fost mult timp în urmă, cred că aproximativ vreo două luni în urmă”, a declarat liderul PDM.”

În acest context, Filip susține că „sumele de bani oferite pentru a părăsi PDM sunt în creștere”, iar recent unei alte deputate a PDM i s-a oferit 1 milion de dolari pentru a adera la un alt partid.

Ultima ofertă care i-a fost făcută la o altă colegă de-a noastră, făcută de către domnul Vladimir Cebotari, a fost de 1 milion $. Aceasta este cifra care a fost scrisă de pe telefonul lui mobil. Nu a plecat nici una nici alta”, a declarat Pavel Filip.

Deocamdată, atât deputatul Pro Moldova, cât și reprezentanții Partidului Șor nu au făcut niciun comentariu în legătură cu declarațiile făcute de Filip.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău