Pauza de cafea | TIFF, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău

  • 11 Iulie 2018 11:41
0%
00:00:00
00:00:00

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai mare festival de film din România, revine la Chișinău, în perioada 12-15 iulie.

Cele mai așteptate titluri ale anului, premiere, proiecții în aer liber și workshop-urile dedicate cinefililor vor transforma Chișinăul, timp de patru zile, în capitala filmului. Cea de a III-a ediție TIFF Chișinău va fi găzduită de Cinematograful Odeon, scuarul Liceului „Gh. Asachi” și Cinema Buiucani.

TIFF Chișinău își propune să devină un eveniment anual cu tradiție în Republica Moldova, care să aducă în fața publicului cele mai importante producții recente lansate și premiate în festivaluri, precum și succese de casă, un motor important în susținerea și promovarea cinematografiei locale și un formator al generației tinere.

Despre filmele, invitații și evenimentele din acest an povestim la Pauza de cafea cu Ana Gherciu, comunicator TIFF Chișinău, ediția III și Dumitru Marian, președintele ALTFilm, coordonator TIFF.

TIFF Chișinău (12-15 iulie) este organizat de Asociația Festivalul de Film Transilvania.

Cu sprijinul: Centrul Național al Cinematografiei din România, Ministerul pentru Români de Pretutindeni, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova

Co-organizator: ALTFilm


 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău