Polițiștii din Chișinău au ridicat droguri în valoare de 1,5 milioane de lei. Patru traficanți au fost reținuți

  • 20 Iunie 19:32
Polițiștii din Chișinău au ridicat droguri în valoare de 1,5 milioane de lei. Patru traficanți au fost reținuți

Un grup criminal organizat, implicat în vânzarea de droguri pe internet, a fost destructurat de către ofițerii Direcției investigații Centru și cei ai Direcției urmărire penală a INI, sub egida PCCOCS.

Activitatea ilicită se desfășura pe întreg teritoriul țării, iar în urma investigațiilor, patru suspecți cu vârste între 30 și 45 de ani, rezidenți ai orașului Chișinău, au fost identificați și reținuți, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul General de Poliție.

În urma unor operațiuni complexe de investigație desfășurate pe parcursul a două luni, s-a stabilit că suspecții procurau drogurile din Odesa și le aduceau în Republica Moldova prin metode de contrabandă.

Acestea erau apoi distribuite consumatorilor prin intermediul aplicației de mesagerie Telegram și prin ascunzișuri special amenajate.

În cadrul perchezițiilor efectuate, polițiștii au confiscat 31 de pastile de ecstasy, aproximativ 500 de grame de metadonă, sume de bani, telefoane mobile, cântare electronice și diverse obiecte folosite pentru împachetarea și consumul de droguri, toate acestea fiind găsite în vehiculele și locuințele suspecților.

Valoarea totală a drogurilor se ridică la aproximativ 1.500.000 lei.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
26,63
Câțiva nori
Umiditate:70 %
Vint:6,17 m/s
Sun
18
Mon
17
Tue
16
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău