Patru piloți, trei cetățeni ai Ucrainei și unul al Republicii Belarus au fost reținuți în cazul avionului cu țigări de contrabandă

  • 15 Septembrie 2021 12:26
Patru piloți, trei cetățeni ai Ucrainei și unul al Republicii Belarus au fost reținuți în cazul avionului cu țigări de contrabandă

Patru piloți, trei cetățeni ai Ucrainei și unul al Republicii Belarus au fost reținuți în cazul avionului cu țigări de contrabandă capturat ieri la Edineț. Alte două persoane au fugit de la fața locului și au fost date în căutare internațională. Precizările au fost făcute astăzi de către șeful-adjunct al Poliției de Frontieră, Daniel Martnos în cadrul unei conferințe de presă.

Poliția de Frontieră susține că pe acest caz a fost deschis dosar penal în baza a două articole – unul pentru survolarea neautorizată a spațiului aerian și altul pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Amintim că ieri, un avion de tip AN-2 plin cu țigări de contrabandă care se îndrepta spre România a fost capturat la Edineț de către polițiștii de frontieră. La fața locului a fost depistat un vehicul cu combustibil pentru aeronavă, dar și un tractor. Avionul era utilizat pentru transportarea țigărilor de contrabandă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău