Patru formații din Divizia Națională debutează astăzi în 16-imile Cupei Moldovei

  • 26 Septembrie 2012 15:16
Patru formații din Divizia Națională  debutează astăzi în 16-imile Cupei Moldovei

Patru formații din Divizia Națională: Academia, FC Costuleni, Speranța și finalista Cupei de anul trecut, Rapid vor debuta astîzi în 16-imile Cupei Moldovei. În această fază a competiției se vor juca șase partide, iar în optimi și-au asigurat deja partici

 

Patru formații din Divizia Națională: Academia, FC Costuleni, Speranța și finalista Cupei de anul trecut, Rapid vor debuta astăzi în 16-imile Cupei Moldovei. În această fază a competiției se vor juca șase partide, iar în optimi și-au asigurat deja participarea 10 echipe.

Cel mai interesant meci se anunță a fi cel dintre finalista Cupei de anul trecut, Rapid, și fosta candidată la promovare, Intersport-Aroma. Speranța va juca la Vadul-lui-Vodă cu FC Rîșcani, Dinamo-Auto va primi vizita Academiei, iar Saxan va evolua acasă, la Ceadâr-Lunga, cu FC Costuleni. Celelalte două meciuri din această fază a Cupei Moldovei sunt Sfântul Gheorghe - Locomotiva Bălți și FC Cahul - FC Sparta. În optimile Cupei Moldovei vor debuta și cele mai bune opt clasate din Divizia Națională din sezonul trecut.

Selecționata de tineret sub 17 ani a Republicii Moldova a pierdut primul meci din preliminariile Campionatului European, care are loc în Serbia. Fotbaliștii moldoveni au cedat la limită, scor 0 la 1, în fața Belarusului. În următorul meci din grupe, tricolorii vor întâlni echipa gazdă, Serbia, care a dispus cu 5 la0 de Armenia în meciul de debut. Primele două echipe din grupă se vor califica la campionatul european.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău