PAS denunță acțiuni de agitație electorală camuflată în favoarea lui Igor Dodon

  • 15 Octombrie 2020 13:21
PAS denunță acțiuni de agitație electorală camuflată în favoarea lui Igor Dodon

Partidul Acțiune și Solidaritate Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) al Maiei Sandu denunță acțiuni de agitație electorală camuflată în favoarea lui Igor Dodon

Fosta ministră a Justiției în guvernul condus de Maia Sandu, Olesea Stamate a declarat astăzi într-o conferință de presă că Igor Dodon se comportă iresponsabil în campania electorală și implementează tehnologii noi de manipulare a cetățenilor.

Cetățenii sunt telefonați de reprezentanții unei așa-numite companii de sondare a opiniei publice. Ei sunt întrebați dacă vor merge la vot, cu cine vor vota, iar la final, ei sunt delicat informați anunțați că Igor Dodon este candidatul cu cele mai multe șanse în cadrul acestei curse. Este vorba și despre cheltuieli nedeclarate pentru acțiuni de agitație electorală camuflate sub forma unor sondaje”, a spus Olesea Stamate.

Membri PAS spun că au sesizat poliția și Comisia Electorală Centrală, cu privire la folosirea resurselor ilicit administrative, întrucât datele personale ale cetățenilor sunt obținute de la compania Moldtelecom, cu capital de stat.

Igor Dodon nu a reacționat, deocamdată, la aceste acuzații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău