PAS acuză PSRM că ar pregăti mai multe acțiuni provocatoare

  • 01 Iulie 2021 12:25
PAS acuză PSRM că ar pregăti mai multe acțiuni provocatoare

Partidul Acțiune și Solidaritate susține că pe finalul campaniei electorale Partidul Socialiștilor ar pregăti mai multe acțiuni provocatoare, cu scopul de a discreditat PAS.

Ar fi vorba despre tipărirea unor afișe și pliante false despre PAS ce ar urma să fie prezentate ca fiind achitate de această formațiune, lipirea afișelor în locuri neautorizate, ca să creeze impresia că PAS nu respectă regulile de plasare a afișajului electoral, lipirea pe mașini a abțibildurilor cu mesajele PAS, lansarea unor chemări la violență din partea PAS, și altele.

De asemenea, formațiunea, care se prezintă ca echipa Maiei Sandu, a făcut apel către populație să nu voteze partide obscure, create cu scopul de a dispersa voturile și de a corupe alegătorii, după cum au declarat într-o conferință de presă deputații Igor Grosu și Sergiu Litvinenco și secretarul PAS, Andrei Spînu.

Purtătoarea de cuvânt a PSRM, Carmena Sterpu, a respins acuzațiile, declarând pentru IPN că, astfel, PAS ar încerca să se autovictimizeze, „pentru a-i învinui în mod fals pe alți concurenți de atacuri electorale”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău