PAS a anunțat cele trei priorități după victoria la anticipate. Igor Grosu: Avem pregătită garnitura și suntem gata să numim un nou guvern

  • 12 Iulie 2021 12:19
PAS a anunțat cele trei priorități după victoria la anticipate. Igor Grosu: Avem pregătită garnitura și suntem gata să numim un nou guvern

Curățarea justiției și lupta anticorupție, atragerea investițiilor și eficientizarea activității instituțiilor statului sunt cele trei priorități ale Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) anunțate după victoria obținută la alegerile parlamentare anticipate de duminică.

Președintele interimar al formațiunii, Igor Grosu, a declarat într-un briefing, alături de colegii săi de partid, că optează pentru formarea cât mai rapidă a unui nou Guvern și că deja a fost formată garnitura guvernamentală.

„Avem pregătită garnitura și suntem gata să numim un nou guvern și să prezentăm publicului prioritățile”, a declarat el

Igor Grosu a făcut astăzi și un apel către profesioniștii cu experiență în guvernare să se alăture echipei PAS.

Totodată, el a menționat că reformele vor necesita timp și eforturi mari. „Această încredere însemană o imensă resposnabilitate. Avem datoria să o îndreptățim. Știm cât de mult avem de muncit în următoarea perioadă. Știm că nu va fi ușor să faci dintr-o țară săracă și coruptă una prosperă. Este un drum lung și anevoios. Mandatul oferit de cetățeni este facem aceste lucruri și le vom face împreună”, a mai declarat președintele interimar al PAS.

Menționăm că după procesarea a 99,53% dintre procesele verbale obținute în urma votului în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, PAS ar acumula 52,60% din voturi (63 de mandate). 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:1,54 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău