Partidul Șor confirmă că a adus grătare în fața Guvernului, pentru „un miting pașnic”. PAS cere autorităților explicații

  • 26 August 2018 13:35
Partidul Șor confirmă că a adus grătare în fața Guvernului, pentru „un miting pașnic”. PAS cere autorităților explicații

Partidul Șor confirmă că în Piața Marii Adunări Naționale s-au adunat mai mulți simpatizanți ai formațiunii conduse de afaceristul Ilan Șor, primar de Orhei, găsit vinovat într-un dosar privind furtul miliardului.

Purtătoarea de cuvînd a formațiunii spune că e vorba despre „un miting pașnic”.

„Este un miting pașnic în susținerea acțiunilor partidului politic „Șor”. Oamenii singuri s-au organizat. Mai multe asociații obștești au oferit suport, au venit cu inițiative și au adus produse alimentare în PMAN”, a comentat purtătorul de cuvânt al Partidului „Șor”, Alina Șargu pentru Radio Chișinău.

Pe de altă Parte, Partidul Acțiune și Solidaritate cere explicații autorităților de ce au aprobat o manifestație cu frigărui în Piața Marii Adunări Naționale în ziua când eeste planificat protestul antiguvernamental, organizat de Mișcarea de Rezistență Națională Acum.

„În ziua unor proteste de amploare organizate de cetățeni, autoritățile au aprobat o manifestație cu frigărui, mâncare, scaune și muzică de sărbătoare! Așa ceva nu se poate! Cerem explicații autorităților pentru situația periculoasă pe care o creează!Trebuie sa ieșim cât mai mulți azi in PMAN, să protestăm pașnic, sa le arătăm că nu ne e frică!”, scrie pe pagina de Facebook a Partidului Acțiune și Solidaritate.

În  Piața Marii Adunări Naționale era programat astăzi și un protest condus de activista Maia Laguta șefa organizației civice Salvgardare, dar și un protest al șoferilor  care cer ieftinirea benzinei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:1,54 m/s
Sun
26
Mon
27
Tue
27
Wed
24
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău