Partidul comunist transnistrean a protestat la Tiraspol

  • 02 Decembrie 2015 13:06
Partidul comunist transnistrean a protestat la Tiraspol

O acțiune de protest a avut loc astăzi la Tiraspol în fața sediului așa-zisei Comisii Electorale Centrale față de încălcările care au avut loc duminică în cadrul alegerilor din Sovietul Suprem al nerecunoscutei republici nistrene.

Potrivit agenției Novostipmr, protestul a fost organizat de partidul comunist transnistrean și o serie de asociații obștești. Manifestanții au acuzat o serie de nereguli în timpul scrutinului și au cerut Comisiei electorale să prezinte listele de alegători.

În ajun, procurorul de la Tiraspol a avertizat organizatorii acțiuni de protest că aceasta nu a fost autorizată. De asemenea, KGB-ul transnistrean a chemat oamenii să nu se lase provocați și să acționeze în conformitate cu normele legale din regiune.

Amintim că, liderul de la Tiraspol Evgheni Șevciuc și echipa sa au suferit înfrângere în cadrul alegerilor de duminică din regiune. Potrivit rezultatelor neoficiale, opoziția susținută de grupul comercial Sheriff ar fi câștigat aproximativ 30 de mandate din totalul celor 43 de locuri din așa-zisul Soviet Suprem.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
22,24
Cer fragmentat
Umiditate:49 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău