Participanții de la Conferința de la Munchen și cei de la Bratislava nu au putut găsi un consens asupra mai multor probleme. Despre ce este vorba

  • 08 Noiembrie 2019 10:59
Participanții de la Conferința de la Munchen și cei de la Bratislava nu au putut găsi un consens asupra mai multor probleme. Despre ce este vorba

Participanții de la Conferința de la Munchen, precum și de la recenta întâlnire de la Bratislava în formatul „5+2” nu au putut găsi un consens asupra mai multor probleme. Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă la Moscova, președintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski.

Potrivit INFOTAG, el a calificat drept incorecte „tentativele părții moldovenești de a aduce în discuție la conferință probleme care nu au fost examinate la Bratislava”.

„Probabil, partea moldoveană a scos în mod eronat la audierile bavareze acele probleme care absolut nu au fost discutate la reuniunea de la Bratislava. Acest lucru este absolut greșit. Trebuie să fim pregătiți pentru discuții. Trebuie să analizăm din timp subiectele incluse pe ordinea de zi”, a spus liderul de la Tiraspol.

De asemenea el a calificat inoportună intenția de a politiza procesul de negocieri.

„Acei politicieni care doresc să deschidă cel de-al treilea coș sunt neprevăzători și pun procesul de negociere în situație de impas”, a mai spus Krasnoselski.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău