Părintele Constantin Necula, în dialog cu tinerii din Chișinău, la inițiativa Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

  • 03 Martie 10:33
Părintele Constantin Necula, în dialog cu tinerii din Chișinău, la inițiativa Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) organizează luni, 6 martie 2023, ora 13.00, la Centrul Mediacor din cadrul Universității de stat din Moldova, o conferință susținută de Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula, unul dintre cei mai îndrăgiți teologi români, se arată într-un comunicat al DRRM.

Constantin Necula este cadru didactic al Facultății de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu, autor al unor volume de predici, studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineri. Printre cele mai cunoscute volume ale sale se numără „Despre sensul vieții” scrisă împreună cu Mihai Morar și „Împăcarea cu tine însuți” alături de Pr. Francisc Doboș.

Părintele Necula a susținut în ultimii ani numeroase conferințe atât în țară, cât și în străinătate. Acesta este o prezență obișnuită la emisiuni de radio și de televiziune pe teme spirituale, bucurându-se de apreciere în special în rândul tinerilor.

Evenimentul, intitulat „Dumnezeul Iubirii care ne unește”, urmărește să aducă în atenția publicului importanța spiritualității și să promoveze principiile creștine. În cadrul conferinței, Părintele Necula va susține o prezentare ce va aduce în prim plan tema iubirii și interacțiunii religioase dintre oameni. Întâlnirea este o ocazie de dezbatere și dialog pentru studenții și tinerii din Republica Moldova.

Prin organizarea acestui eveniment, Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova continuă demersurile de promovare a identității spirituale românești peste Prut.

La conferința desfășurată cu sprijnul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova intrarea este liberă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,57 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
17
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău