Parcul Urban de Autobuze Chișinău va prelua administrarea celei mai profitabile rute de pasageri din oraș

  • 01 Noiembrie 2021 10:41
Parcul Urban de Autobuze Chișinău va prelua administrarea celei mai profitabile rute de pasageri din oraș

Întreprinderea Municipală Parcul Urban de Autobuze Chișinău va prelua integral traseul 23 de transport de pasageri, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație a Consiliului Municipal Chișinău, Vitalie Mihalache, a declarat astăzi, în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipale că, „până la sfârșitul lunii noiembrie, Î.M. Parcul Urban de Autobuze Chișinău va prelua integral traseul 23 de transport pasageri, care leagă sectoarele Ciocana și Botanica”, scrie sursa citată.

“Pe acest traseu, extrem de profitabil, am plasat deja patru autobuze ISUZU noi din cele o sută procurate. Până la sfârșitul lunii noiembrie toate mijloacele de transport pasageri de pe această rută vor aparține Primăriei Chișinău”, a specificat Mihalache.

În același timp, oficialul a menționat că din cele 58 de autobuze cu parcurs procurate de către municipalitate, 47 au ajuns în capitală și au fost plasate pe rutele de transport pasageri care leagă municipiul de comunele suburbane.

În luna iunie 2021, Primăria Chișinău a achiziționat un lot de 58 de autobuze cu parcurs - 18 autobuze MAN și Volvo și 40 de autobuze VDL.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău