Panourile publicitare instalate neautorizat în sectorul Botanica sunt demontate

  • 04 Iulie 2016 16:29
Panourile publicitare instalate neautorizat în sectorul Botanica sunt demontate

Panourile publicitare amplasate neautorizat în sectorul Botanica al capitalei urmează a fi demontate. Vicepretorul sectorului Botanica, Oleg Rațoi, a declarat, la ședința operativă de la Primărie, că este vorba despre 84 de panouri, transmite IPN.

Până acum au fost demontate 49 de panouri, 15 dintre acestea fiind scoase benevol de către proprietari. În prezent se efectuează lucrări de demontare pe tronsonul cuprins între străzile Dacia, intersecție cu Trandafirilor, și strada Ciuflea. Câteva panouri neautorizate deocamdată nu au fost demontate din cauza dimensiunilor, necesitând tehnică specială.

Potrivit primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, lightboxurile de pe mijlocul viaductului ar putea rămâne.

În luna februarie a anului curent, primarul capitalei a solicitat demontarea panourilor de pe bulevardele Dacia și Calea Orheiului, cele care sunt la sensurile giratorii și cele care sunt peste carosabil. Totodată, la începutul lunii iunie peste o sută de panouri publicitare amplasate pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt au fost demontate în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparație a carosabilului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău