Panică într-un avion din India nevoit să se întoarcă la sol: Pasagerii s-au trezit cu un liliac la bord, la clasa business

  • 29 Mai 2021 18:47
Panică într-un avion din India nevoit să se întoarcă la sol: Pasagerii s-au trezit cu un liliac la bord, la clasa business

O aeronavă a companiei Air India cu destinația Statele Unite a fost nevoită să revină pe aeroportul din New Delhi de unde decolase după ce un liliac a zburat printre pasageri, relatează sâmbătă agenția DPA citată de Agerpres.

Înregistrări video care au devenit virale pe site-urile de socializare indiene prezintă echipajul avionului și pasagerii reacționând cu șoc și panică la descoperirea liliacului care a zburat în interiorul aeronavei Boeing 737.


Avionul a decolat joi dimineață din Delhi cu destinația Newark, conform programului inițial, însă după aproximativ o oră de zbor la bord a fost descoperit un liliac, potrivit agenției de știri ANI.

Căpitanul a decis întoarcerea aeronavei pe aeroport. Reprezentanți din cadrul aviației civile indiene au declarat că aeronava a efectuat o aterizare de urgență la Delhi. Aeronava a fost imobilizată la sol și s-a efectuat o procedură de fumigație.

Liliacul a fost ulterior găsit decedat în interiorul avionului, în zona clasei business, au declarat pentru ANI reprezentanți ai aviației civile indiene. În raport se precizează că departamentul pentru siguranța zborurilor din cadrul companiei aeriene va efectua o anchetă detaliată.

Air India a declarat în raportul său preliminar că apariția "mamiferelor nedorite" la bord ar fi putut fi provocată de vehicule terțe, cum ar fi cele utilizate pentru catering. Pasagerii avionului au fost transferați într-o altă aeronavă, care a aterizat la Newark cu o oarecare întârziere, se precizează în raport.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău