Ora de Vârf | Vlad Țurcanu: Care e riscul politic pentru noua guvernare? Să intre într-un joc de uzură cu oamenii din sistem

  • 26 Iunie 2019 18:28
0%
00:00:00
00:00:00

Ora de Vârf - 26 iunie 2019.

Analistul politic Vlad Țurcanu consideră ar trebui să fie rezolvate problemele din procuratură, în caz contrar există destule riscuri politice noua guvernare. Opinia a fost exprimată de Vlad Țurcanu în cadrul emisiunii „Ora de vârf” de la Radio Chișinău.

„Care e riscul politic pentru noua guvernare? Să intre într-un joc de uzură cu oamenii din sistem, atunci este posibil ca această guvernare să piardă. Acești oameni din sistem, poate din punct de vedere profesional au degradat, dar stăpânesc foarte bine jocul pozițional. Sunt recunoscuți pentru abilitatea lor de a trage de timp, de a amesteca principii, de a muta accente, de a trage sfori la urma urmei. Nu are rost să discuți cu așa oameni, ar fi o pierdere de timp, care din punct de vedere politic poate fi irecuperabil. Pentru că dacă Maia Sandu pierde avansul moral pe care-l are fără să furnizeze rezultate, va fi contestată și ea, și Andrei Năstase”, a declarat Vlad Țurcanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău