Ora de Vârf | Ion Tăbârță: „Tot timpul am avut persoane la cel mai înalt nivel care au reprezentat și acționat în interesele Federației Ruse” (Audio)

  • 13 Iunie 18:18
0%
00:00:00
00:00:00

Participarea unor deputați din Parlamentul R. Moldova la recepția organizată ieri de Ambasada Rusă, cu ocazia zilei naționale a acestui stat, se asociază cu acțiunile agresive și ilegale ale Rusiei, a comentat analistul politic Ion Tăbârță, în cadrul emisiunii Ora de vârf de la Radio Chișinău.

„Este regretabil că în Parlamentul R. Moldova avem anumiți deputați care se asociază cu o persoană care a declanșat un război, distrugeri, pierderi umane. Noi tot timpul am avut trădători de stat. Altceva e că nu li s-a spus pe nume. Noi tot timpul am avut persoane la cel mai înalt nivel care au reprezentat și acționat în interesele Federației Ruse, intereselor geo-politice, de a controla deciziile politice în Rep. Moldova decât au fost cetățeni fideli, loiali ai statului Rep. Moldova.

Ar trebui să avem o relație bună cu orice stat, în condițiile când acest stat respectă regulile și dreptul internațional, ceea ce nu este în cazul Federației Ruse. Ducându-te la ambasada rusă te asociezi cu acțiunile agresive și ilegale ale acestui stat”, a spus Ion Tăbârță.

Mai mulți deputați din Parlamentul R. Moldova, au participat la recepția organizată de Ambasada Rusiei la Chișinău pentru a Marca Ziua Națională a Federației Ruse.

Printre participanții la eveniment au fost deputații Vasile Bolea, Marina Tauber, Vadim Fotescu și bașcana găgăuză Evghenia Guțul, recent întorși de la congresul blocului Victorie/Pobeda de la Moscova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:1,03 m/s
Tue
27
Wed
24
Thu
22
Fri
23
Sat
23
Arhivă Radio Chișinău