Ora Cu Personalitate | Iuliana Tudor: „Viața e cu suișuri și coborâșuri tocmai pentru ca să înțelegem cine suntem”

  • 14 Octombrie 2022 08:25
0%
00:00:00
00:00:00

Iuliana Tudor invitată în emisiunea Ora cu Personalitate: “Acum sunt într-o etapă de echilibru cu toate. Iubesc, am un copil minunat, meseria îmi oferă satisfacții în continuare, am părinții lângă mine și asta este un lucru fantastic. Ce pot cere mai mult? E un moment bun. La 45 de ani ești suma experiențelor de-o viață. Toate experiențele astea m-au adus la acest echilibru. Nu putem visa la o viață lină pentru că ea nu există. E cu suișuri și coborâșuri tocmai ca să înțelegem cine suntem. Nu răspundem ușor la întrebarea asta. Eu nu pot să răspund la 45 de ani cine sunt”.

Iuliana Tudor despre șanse: „Fiecare om are șansa să devină cine își dorește, important este să își dorească foarte tare. La mine a fost o chestiune de destin, dar eu am știut să culeg întâmplările respective și să le fructific. Dincolo de asta, atunci când lupți și vrei ceva anume, cred că trebuie luat pas cu pas, cum ajung acolo. Și trebuie să ai  răbdare. Foarte multă răbdare. Acum tinerii vor peste noapte totul și nu mai există îngăduință cu timpul. Și de aceea se și risipesc în foarte multe lucruri. E foarte multă risipă de energie. Nu se canalizează pe o anumită direcție pe care să o facă bine”.

Iuliana Tudor despre Nicolae Botgros: “Nicolae Botgros este un spectacol în sine. Cred că este una dintre cele mai importante figuri pe care le-a dat muzica tradițională românească în ultimii zeci de ani și alături de marii dirijori pe care i-am avut, Nicolae Botgros mai așează o cărămidă la tot ce înseamnă acest templu al folclorului românesc. E unic! Cred că el este primul care, în privința culturii tradiționale, a realizat unirea celor două pământuri.  Lui Nicolae Botgros îi datorăm unirea noastră spirituală.

Vreau să cred că emisiunea “O data-n viață” a fost un pariu câștigat pentru că miza noastră a fost să aducem folclorul în rândul tinerilor și al copiilor. Și am făcut din plin lucrul ăsta

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău