Oportunități de intensificare a dialogului cu societatea civilă au fost analizate de Președintele Parlamentului, Igor Grosu și reprezentanți ai Societății Civile din Parteneriatul Estic

  • 14 Octombrie 2022 14:01
Oportunități de intensificare a dialogului cu societatea civilă au fost analizate de  Președintele Parlamentului, Igor Grosu și reprezentanți ai Societății Civile din Parteneriatul Estic

Oportunități de intensificare a dialogului cu societatea civilă au fost analizate de Președintele Parlamentului, Igor Grosu cu reprezentanții Platformei Naționale a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic. Potrivit unui comunicat al Legislativului, participanții la eveniment au mai discutat despre agenda Parlamentului pe termen mediu și scurt.

 Președinții comisiilor parlamentare permanente au prezentat prioritățile pe domeniile de competență, printre care reformarea justiției, a administrației publice locale, reforma fiscală, asigurarea drepturilor persoanelor cu dizabilități sau combaterea muncii informale. În acest sens, deputații au menționat că mizează pe suportul și opiniile exprimate de reprezentanții societății civile în procesul de adoptare a inițiativelor legislative.

Platforma Națională a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic reunește peste 100 de ONG-uri și își concentrează activitatea pe mai multe domenii-cheie, printre care economie, mediu, drepturile omului sau administrația publică locală.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău