Olympic Fest are loc sâmbătă la Chișinău

  • 18 Mai 2018 18:29
Olympic Fest are loc sâmbătă la Chișinău

Diverse probe sportive, precum: taekwondo, trântă, tenis, tir cu laser, scrimă, karate, baschet și badminton, vor fi organizate sâmbătă, 19 mai, la Chișinău. Manifestările se vor desfășura în Piața Marii Adunări Naționale în cadrul evenimentului sportiv anual Olympic Fest, transmite IPN.

Organizatorii anunță că sărbătoarea este pentru toți, indiferent de abilități sportive, vârstă sau ocupație. Toți sunt invitați să celebreze valorile olimpice. „Timp de o zi, PMAN se transformă într-un „carnaval” al sporturilor, participanții având ocazia să practice alături de cei mai buni sportivi și antrenori diverse probe sportive”, se spune într-un comunicat de presă.

În legătură cu planificarea și desfășurarea evenimentelor, potrivit Serviciului „InfoTrafic”, sâmbătă, începând cu ora 04.00, va fi sistată circulația rutieră pe: bd. Ștefan cel Mare (PMAN), segmentul cuprins între străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin, cu redirecționarea transportului pe străzile adiacente.

Începând cu ora 10.00, în legătură cu organizarea unei curse de alergări, se va sista circulația pe traseul: de la PMAN, pe bd. Ștefan cel Mare, str. V. Alecsandri, București, Sfatul Țării. bd. Ștefan cel Mare.

De la ora 17.00 până la ora 24.00, în legătură cu Noaptea Muzeelor, va fi sistată circulația rutieră pe str. 31 august, segmentul cuprins între străzile Bănulescu Bodoni și Pușkin.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău