Oleg Serebrian se va întâlni astăzi, 28 octombrie, cu reprezentantul politic al Tiraspolului în procesul de negocieri cu Chișinăul, Vitali Ignatiev, în format "1+1"

  • 28 Octombrie 2022 09:16
Oleg Serebrian se va întâlni astăzi, 28 octombrie, cu reprezentantul politic al Tiraspolului în procesul de negocieri cu Chișinăul, Vitali Ignatiev, în format

Vicepremierul pentru Reintegrare Oleg Serebrian se va întâlni astăzi, 28 octombrie, cu reprezentantul politic al Tiraspolului în procesul de negocieri cu Chișinăul, Vitali Ignatiev, în format "1+1", transmite Radio Chișinău.

La Tiraspol cei doi vor  discuta problemele din sectorul energetic, dar Ignatiev intenționează să abordeze și alte probleme, după cum a declarat acesta  în presa transnistreană.

La discuții sunt invitați și reprezentanți ai structurilor de profil de pe ambele maluri ale Nistrului, precum și mediatorii și observatorii din formatul de negocieri "5+2".

Convocarea reuniunii în formatul 1+1 a fost cerută, miercuri, de Chișinău pentru a discuta gestionarea crizei energetice. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
-2,82
Cer acoperit de nori
Umiditate:92 %
Vint:3,09 m/s
Tue
0
Wed
1
Thu
3
Fri
0
Sat
-0
Arhivă Radio Chișinău