Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

  • 23 Octombrie 2023 16:26
Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian l-a primit astăzi, în vizită de rămas bun, pe ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, E.S. Steven Fisher, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul întrevederii, a fost evaluat stadiul actual al interacțiunii dintre Chișinău și Tiraspol, precum și situația regională curentă, eforturile depuse de către autoritățile Republicii Moldova pentru menținerea stabilității și securității în regiune.

Vicepremierul a mulțumit încă o dată pentru sprijinul constant oferit de guvernul britanic autorităților de la Chișinău în vederea atingerii scopului de reintegrare pașnică a țării.

De asemenea, oficialul moldovean a apreciat stadiul conlucrării pe care a avut-o cu ambasadorul Steven Fisher pe durata mandatului său la Chișinău, interesul pe care acesta l-a manifestat față de dosarul, precum și contribuția sa la extinderea și aprofundarea relațiilor moldo-britanice, urându-i mult succes în activitatea sa de mai departe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău