ODIMM lansează un apel de granturi dedicat femeilor și migranților care dețin o afacere în mediul rural și doresc să o digitalizeze

  • 13 Iunie 2021 12:30
ODIMM lansează un apel de granturi dedicat femeilor și migranților care dețin o afacere în mediul rural și doresc să o digitalizeze

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) lansează un Apel de granturi dedicat în exclusivitate femeilor și migranților și/sau rudelor de gradul întâi care dețin o afacere în mediul rural și doresc să o digitalizeze.

Potrivit unui comunicat ODIMM, banii sunt destinați companiilor care activează în regiuni, cu excepția municipiului Chișinău. Acestea au șansa să acceseze, în baza unui concurs de proiecte investiționale, un sprijin financiar în valoare de până la 200 de mii de lei.

Banii vor putea fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente și softuri în scopul inovării și introducerii noilor tehnologii în contextul digitalizării intreprinderilor în scopul eliminării/ minimizării riscurilor impuse de piață. Valoarea suportului financiar în formă Grant constituie până la 90% din suma proiectului investițional, dar nu mai mult de 200 mii lei/per beneficiar.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 iunie 2021, ora 17.30.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău