Oamenii legii vin cu detalii legate de focurile de armă trase în seara zilei de 30 aprilie în centrul Chișinăului

  • 01 Mai 08:29
Oamenii legii vin cu detalii legate de focurile de armă trase în seara zilei de 30 aprilie în centrul Chișinăului

Cu referire la cazul din aeara de 30 aprilie, când un bărbat a fost rănit prin împușcare în centrul capitalei, Inspectoratul General al Poliției precizează că cei doi bărbați (victima și agresorul) au consumat împreună băuturi alcoolice la domiciliul persoanei care a folosit arma.

La un moment dat între cei doi s-a iscat un conflict în timpul căruia a fost efectuată împușcătura, transmite un comunicat al Poliției Republicii Moldova.

Ambii se află în vizorul Poliției. Agresorul a fost anterior condamnat pentru mai multe infracțiuni, fiind în detenție 9 ani.

Ce ține de revolverul folosit de acesta, polițiștii au stabilit că era deținut ilegal. Mai mult, arma nu este înregistrată în Registrul de Stat al Armelor.

Suspectul nu a putut inițial explica de unde o deține, ca ulterior să spună că a procurat-o de pe un site de anunțuri. Oamenii legii deja urmează să stabilească cum a ajuns arma în posesia acestuia.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. Potrivit medicilor, starea victimei este stabilă.
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:5,14 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău