OAMENI ȘI IDEI | Ștefan Burlacu: „Nu fac nimic ca vocea mea să fie asemănătoare cu a lui Carla's, iar dacă aș putea să o fac să nu mai fie așa, da, aș face-o” (Video)

  • 14 Iulie 14:13
OAMENI ȘI IDEI | Ștefan Burlacu: „Nu fac nimic ca vocea mea să fie asemănătoare cu a lui Carla's, iar dacă aș putea să o fac să nu mai fie așa, da, aș face-o” (Video)

Ștefan Burlacu, cunoscut de foarte mulți sub numele de scenă MAREJ, a fost invitatul emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău. În cadrul emisiunii, Ștefan a discutat despre piesele sale, relația cu publicul, colaborarea cu echipa Versus Artist, vizibilitate, stil muzical, dar și asemănarea vocii lui cu a interpretului Carla's Dreams.

MAREJ a subliniat că nu crede în concurență și nu face eforturi speciale pentru a atrage publicul.

Eu sunt simplu, iar lumea, dacă o să simtă, o să mă iubească, dacă nu, atunci asta e. Eu doar cânt și încerc să pătrund în sufletele oamenilor”, a spus artistul.

Deși nu are un stil muzical specific, MAREJ a menționat că are peste 30 de piese gata de lansare, fiecare explorând diverse stiluri muzicale.

„Am încercat practic tot ce se putea încerca", a menționat artistul.

Comparat frecvent cu interpretul Carla's Dreams, MAREJ spune că aceste comparații nu îl deranjează, deși uneori sunt exagerate.  

„Nu mă supără comparația cu Carla's Dreams, deși, uneori, într-adevăr e prea mult, dar odată și odată această comparație nu va mai fi. Așa este vocea mea, eu nu fac nimic ca ea să se asemene cu a lui Carla's Dreams, dacă aș putea să o fac să nu mai fie asemănătoare? Da, aș face-o”, spune tânărul interpret.

Interviul integral cu Ștefan Burlacu, cu numele de scenă „Marej” îl puteți urmări în continuare:    

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
33,24
Cer senin
Umiditate:22 %
Vint:2,06 m/s
Wed
28
Thu
28
Fri
28
Sat
30
Sun
31
Arhivă Radio Chișinău