OAMENI ȘI IDEI | Cristina Scarlevschi: „Pole Dance - arta despre frumos, gingaș și feminin” (Video)      

  • 30 Aprilie 17:50
OAMENI ȘI IDEI | Cristina Scarlevschi: „Pole Dance - arta despre frumos, gingaș și feminin” (Video)      

Invitata emisiunii OAMENI ȘI IDEI de la Radio Chișinău a fost dansatoarea și fondatoarea școlilor de dans, Cristina Scarlevschi, și vorbim astăzi despre domeniul ei, Pole Dance - arta despre frumos, gingaș și feminin, așa cum ne spune Cristina.      

Pole Dance este un sport recunoscut pe plan internațional. Acesta este un sport care transformă corpul unei femei într-o adevărată operă de artă, îmbinând perfect forța și antrenamentul fizic cu grația și eleganța unei balerine, explică Cristina.


Cristina Scarlevschi este una dintre primele care a dezvoltat acest tip de sport în Republica Moldova. În prezent, acesta este privit altfel, pentru că nu este un sport ușor ci implică o combinație de acrobații, gimnastică, putere în mâini și multă muncă.     

„Totul ce e frumos se învață de la zero, indiferent de experiență în dans sau sport, indiferent de vârstă și kilograme. Toate stilurile de dans m-au impresionat, din copilărie am încercat de toate câte puțin, până m-am regăsit în Pole Dance. Cel mai important pentru mine este că Pole Dance poate fi interpretat în diferite stiluri. Când adaugi de la fiecare tip de dans câte un element, acestea se combină perfect într-un dans de tip Pole Dance”, declară Cristina în cadrul interviului de la Radio Chișinău.        

Interviu integral cu Cristina Scarlevschi îl puteți urmări în continuare:  

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău