OAMENI ȘI IDEI | Adrian Lefter: „Prin intermediul evenimentului Fashion Formula 2024 vrem să arătăm că Rep. Moldova nu este o țară săracă, ci una foarte frumoasă” (Video)

  • 22 Mai 16:34
OAMENI ȘI IDEI | Adrian Lefter: „Prin intermediul evenimentului Fashion Formula 2024 vrem să arătăm că Rep. Moldova nu este o țară săracă, ci una foarte frumoasă” (Video)

La doar 23 de ani, Adrian Lefter, model renumit din Republica Moldova, s-a ridicat în vârful industriei modei internaționale, câștigând cea mai înaltă distincție la concursul de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, desfășurat în Turcia. În cadrul emisiunii OAMENI ȘI IDEI, de la Radio Chișinău, Adrian a declarat că această victorie reprezintă o confirmare a sacrificiilor și muncii sale din ultimii zece ani în industria modei.

Mi s-a propus din start să reprezint România la concursurile de frumusețe și modeling și da, pentru mine tehnic vorbind într-adevăr ar fi mai profitabil ca să reprezint România. Însă argumentele pe care mi le ofereau, precum că România e mult mai cunoscută, nu au fost suficiente. Eu știam clar, că o să mă afirm prin personalitatea mea. Ceea ce voiam eu să fac de fapt, era nu să câștig, dar să creez un început pentru alții. Știam că va fi un început pentru alte modele, care  vor participa la astfel de concursuri”, spune Adrian.    

Pe lângă succesul din domeniul modelingului, Adrian este antreprenor și fondatorul unei școli de modeling din Rep. Moldova. Totodată, acesta a vorbit în cadrul emisiunii de la Radio Chișinău și despre evenimentul „Fashion Formula 2024”, care va avea loc la data de 26 mai.

„Obiectivul acestui eveniment este de a promova Fashion Turismul. Mi se pare că acest lucru e deja o tendință în toată Europa și noi având un pachet atât de mare de designeri și de modele frumoase, de ce să nu le arătăm și la restul oamenilor. Mai ales că prin intermediul designerilor și modelelor noastre este foarte ușor să-i aducem la noi acasă și chiar să le arătăm că Rep. Moldova nu este o țară săracă, dar este o țară foarte frumoasă. Astfel, de fiecare dată orice delegație care vine din altă țară eu încerc să le arăt ceea ce avem noi mai frumos. Pe lângă colecțiile designerilor autohtoni avem și locații foarte frumoase, care pentru ei sunt foarte impresionante”, a spus Adrian Lefter.         

Interviul integral cu Adrian Lefter îl puteți urmări în continuare:

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:6,69 m/s
Sun
19
Mon
22
Tue
23
Wed
25
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău