O tănără din Republica Moldova a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iași. Inițial, fata amenința că se sinucide

  • 09 Aprilie 19:59
O tănără din Republica Moldova a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iași. Inițial, fata amenința că se sinucide

O tânără în vârstă de 25 de ani, originară din Republica Moldova, care amenința că se aruncă de la primul etaj al unui bloc din Iași, a fost convinsă să renunțe la gestul extrem, dar în clipa în care a vrut să revină în casă s-a dezechilibrat și a căzut.

Potrivit Antena 3, tânăra s-a oprit prima dată pe pervazul vecinului de la parter, iar apoi a căzut peste pompierii aflați lângă bloc.

„O persoană a sărit de la geam, etajul 1, în Alexandru cel Bun. La locul solicitării s-au deplasat 2 echipaje de intervenție, o ambulanță de prim ajutor calificat. În acest moment echipajele de intervenție solicită transportul la spital al victimei, dar aceasta refuză”, a transmis ISU Iași, potrivit BZI.

"La ajungerea forțelor profesioniste persoana se afla la nivelul geamului. Ulterior a fost convinsă să intre în casă, dar s-a dezechilibrat și a căzut", a declarat George Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

Apoi a căzut peste pompierii sosiți pentru a o salva. În cele din urmă, tânăra din Republica Moldova a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău