O persoană a decedat și alte șase au fost rănite într-un accident produs în localitatea Mărășești, România.

  • 19 Noiembrie 2018 18:45
O persoană a decedat și alte șase au fost rănite într-un accident produs în localitatea Mărășești, România.

O persoană a decedat și alte șase au fost rănite după ce un autocar de călători înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat, luni seara, pe raza localității Mărășești, între Haret și Modruzeni, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

"O persoană a decedat și alte șase persoane au fost rănite grav, după ce un autocar de călători s-a răsturnat între Haret și Modruzeni. Autocarul venea din Ungaria, era înmatriculat în Republica Moldova și mergea la Chișinău. În autocar se aflau 11 pasageri și trei șoferi. Se pare că GPS-ul i-ar fi deviat pe șoferi de pe E85 către un drum secundar, spre Modruzeni, iar într-o curbă periculoasă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat într-un șanț", a declarat șeful Poliției Rutiere Vrancea, comisar șef Cătălin Stegărescu.

La fața locului au intervenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

"Forțele de intervenție ISU Vrancea și SAJ au intervenit cu două ambulanțe SMURD, o descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cinci ambulanțe SAJ, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, plutonier Cristina Pârvu.

Potrivit SAJ Vrancea, șase victime au fost transportate cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău