UPDATE: O nouă ședință de judecată amânată în dosarul lui Ilan Șor. Următoarea audiere, înainte de alegerile parlamentare

  • 21 Ianuarie 2019 12:10
UPDATE: O nouă ședință de judecată amânată în dosarul lui Ilan Șor. Următoarea audiere,  înainte de alegerile parlamentare

Ședința în dosarul lui Ilan Șor a fost din nou amânată din cauza faptului că expertiza financiar-contabilă nu a fost finalizată. Următoarea audiere a fost stabilită pentru data de 20 februarie.

Ședința de judecată a fost amânată la 17 decembrie 2018 din cauza faptului că nu venise un răspuns al Centrului Național de Expertiză Juridică privind efectuarea unei expertize financiar – contabile, solicitată de avocații inculpatului.

Ilan Șor a fost condamnat de prima instanță în iunie 2017 la șapte ani și jumătate de închisoare în dosarul furturilor de la Banca de Economii. Primarul de Orhei care a contestat decizia, se află în libertate până la pronunțarea sentinței definitive. El este și candidat la funcția de deputat, atât pe lista Partidului Șor pe care îl conduce, cât și în circumscripția nr.18, de la Ohei. El a primit și un certificat de integritate de ANI, care îi permite să candideze la parlamentare.

Recursul lui Ilan Șor urma să fie examinat la Curtea de Apel Chișinău însă aproape toții magistrații instanței de apel din Capitală au invocat motive de incompatibilitate astfel că dosarul a fost transferat la Cahul.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:0,51 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău