O nouă licitație. Vestmoldtransgaz mai caută companii ce ar construi conducta Ungheni-Chișinău (Mold-street.com)

  • 11 Septembrie 2019 11:24
O nouă licitație. Vestmoldtransgaz mai caută companii ce ar construi conducta Ungheni-Chișinău (Mold-street.com)

La un an de zile de la anunțarea primelor licitații pentru efectuarea lucrărilor de construcție la conducta de interconectare Iași-Ungheni-Chișinău mai continuă procedurile de licitare, informează Mold-street.com.

Astfel, potrivit sursei citate, chiar pe 10 septembrie 2019, Vestmoldtransgaz SRL, care este o subsidiară a companiei Transgaz din România, a anunțat că licitația pentru lotul 6 "Conductă de distribuție gaze naturale SRM Tohatin- CET Chișinău și SRM Tohatin- distribuție Chișinău; Conductă de racord SRM Ghidighici - SRM Petricani și conductă de racord SRM Petricani - Sistem distribuție Chișinău", a fost anulată.

Costul lucrărilor a crescut cu 14 milioane lei

Valoarea estimată a contractului era de 68,2 milioane lei din care cheltuieli diverse și neprevăzute de 6,23 milioane lei. Anterior costul lucrărilor era estimat la 54 milioane lei.

Vestmoldtransgaz nu precizează clar motivele anulării licitației, dar invocă prevederile Regulamentului privind procedurile de achiziție a bunurilor, lucrărilor și serviciilor, adoptat în anul 2017 de ANRE.

Citiți integral materialul pe Mold-street.com

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău